Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med Crabfish

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagat och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den skivade svampen.
  2. Blanda i vitlök, grädde, buljongtärning och mjukost i stekpannan och låt puttra i 5-10 minuter.
  3. Skär crabfishstängerna i cm-stora bitar och lägg i tillsammans med persiljan. Salta och peppra och låt allt bli varmt.
  4. Med fördel serveras rätten tillsammans med färsk pasta. Om inte det finns passar pastafjärilar utmärkt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mulle640 12 februari 2010

    Jättegott och snabblagat. Den här rätten skall göras fler gånger. Lade till några skedar creme fraiche. Omtyckt av alla i familjen fast jag skall göra mer sås nästa gång =)

  • GD 12 februari 2010

    Tackar! Tanken med creme fraich låter lockande. Jag ska själv prova. //GD

  • maggan123 27 januari 2016

    Jag gjorde denna rätt igår och det var väldigt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.