Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med kassler, aubergine och zucchini

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna enkla goda sås slinker ner i ett nafs. Jag brukar koka quinoa till. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna auberginen och lägg dem i stekpannan. Tärna sedan zucchinin och lägg den i pannan. Fräs dem mjuka i smör. Tillsätt tärnade tomater. Låt det hela koka ihop ett tag.
  2. Riv kassler smått i en matberedare eller skär i små bitar. (har du fryst kassler går det lätt att riva). Blanda ner det i stekpannan.
  3. Blanda créme fraiche, matlagningsgrädde, soja och riven ost i en bunke. Häll över röran i pannan och låt koka ihop en stund.
  4. Koka pasta eller quinoa och gör en smarrig liten avokadoröra till. (Mosad avokado blandat med crème fraiche eller philadelphiaost).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.