Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med svamp och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Originalreceptet är med gurka, men gigantisk svampälskare som man är.. hemsk enkelt och gott iallafall!

Ingredienser

Instruktioner

Rengör och skölj champinjonerna. Hacka i rätt stora bitar. Finhacka löken och strimla baconskivorna. Fräs lök och bacon i olja. Tillsätt champinjonerna lite i taget och låt fräsa med tills de fått fin färg och mjuknat lite, salta och peppra. Häll över grädden och låt puttra i 5 minuter. Tärna fetaosten och blanda ned den samt hackad basilika och persilja (efter smak) i såsen. Servera med kokt pasta rigatoni som kokats enl anvisning på förpackningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.