Mycket god pastasås på lövbiff. Senapen är pricken över i't...
Instruktioner
- Skär purjolöken i strimlor. Skölj dem väl i kallt vatten. Skiva champinjonerna och strimla lövbiffen.
- Fräs purjo och svamp några minuter i en del av margarinet. Lägg över det i en kastrull.
- Bryn biffen i omgångar i resten av margarinet. Lägg över det i kastrullen.
- Blanda ner crème fraiche och grädde. Smaksätt med senap, salt, peppar och dragon. Låt puttra i ca 5 minuter.
- Koka pastan enligt paketet och servera den het tillsammans med såsen, (ev. råa äggulor) och riven ost.
Publicerat den
26 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde nästan så här, men ingen svamp, inte cr fr, bara matlagn grädde, ej dragon men timjan, samt hade jag i tomatpuré, grönsaksfond o en skvätt svarta vinbärssaft. Jättegott. Hade inga av dina föreslagna tillbehör heller.
Hahaha...! Hoppas att du ändå gillade "mitt" recept. ;-)