Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasåsbuffé - Gorgonzolasås med sparris

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Passar på en buffé med olika pastasåser då receptet är till 12 bufféportioner, äter man det som ensamrätt blir det ca 4-6 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa sparrisen och skär av den nedersta, träiga biten. Skiva tunt. Lägg ner i kokande saltat vatten och låt koka 2-3 minuter. Slå av vattnet, spola kallt och låt torka.
  2. Hacka gorgonzolan grovt. Hetta upp den tillsammans med mascarpone, vin och mjölk och låt den smälta under omrörning. Tillsätt hackad basilika och parmesan, salta, peppra och låt koka i 5 minuter. Blanda ner sparrisen och låt koka ytterligare 4 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.