Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasåsbuffé - Mascarponesås

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Passar på en buffé med olika pastasåser då receptet är till 12 bufféportioner, äter man det som ensamrätt blir det ca 4-6 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg svampen i 15 minuter i 3 dl hett vatten, låt rinna av i en sil (spara spadet), torka och grovhacka.
  2. Skala och finhacka vitlöken och fräs den under omrörning i oljan i en panna tillsammans med önskad mängd chilipeppar. Tillsätt svamp och tomater och dela tomaterna med en gaffel. Rör ner grönsaksbuljong, 2 dl svampspad, balsamvinäger, rödvinsvinäger, kryddor och socker. Låt koka ca 25 minuter. Rör till sist ner mascarpone och parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.