Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasåsbuffé - Scampisås

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Passar på en buffé med olika pastasåser då receptet är till 12 bufféportioner, äter man det som ensamrätt blir det ca 4-6 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken, vitlöken och chilipepparn i olja under omrörning. Tillsätt persiljan och vinet och låt såsbasen koka ca 5 minuter.
  2. Tillsätt burktomaterna och dela dem med en gaffel.
  3. Salta och sockra och låt koka ytterligare 6 minuter.
  4. Skölj scampin, torka av och tillsätt den i såsen. Smaksätt ev ytterligare med salt, chili och socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.