Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med svamp och kräftstjärtar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Pasta är alltid gott. Det här är ett av mina favorit recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skölj, ansa och dela champinjonerna i bitar. Skölj och strimla salladslökarna.
  2. 2. Fräs alltsammans i matfettet, tills den vätska som bildats av svampen kokat in. Salta och peppra.
  3. 3. Tillsätt crème fraiche och låt såsen puttra någon minut. Smaka av.
  4. 4. Koka penne eller annan pasta enligt anvisningen på förpackningen.
  5. 5. Blanda till sist ner kräftstjärtarna i svampsåsen och låt dem bli varma utan att koka.
  6. 6. Servera direkt med den nykokta pastan, lite flagad ost och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.