Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasåsbuffé - Oliv- och sardellsalsa

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Passar på en buffé med olika pastasåser då receptet är till 12 bufféportioner, äter man det som ensamrätt blir det ca 4-6 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka 150 g oliver och sardeller grovt. Lägg i en skål. Mixa kryddor, vitlök, olja och vinäger. Slå över oliv- och sardellblandningen.
  2. Kryssa tomaterna, sänk ner dem i kokande vatten och låt koka någon minut. Spola av med kallt vatten, skala, kärna ur och skiva på längden i tunna strimlor. Strimla resterande oliver, blanda dem med tomaterna och vänd ner i olivsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.