Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasåsbuffé - tomatsås med italiensk salami

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Passar på en buffé med olika pastasåser då receptet är till 12 bufféportioner, äter man det som ensamrätt blir det ca 4-6 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär salamin i mycket tunna skivor. Skala och hacka vitlöken. Stöt fänkålsfröna lätt i mortel.
  2. Tvätta och putsa fänkålen, halvera den på längden och skiva tunt. Hacka det gröna på fänkålen.
  3. Hetta upp olivoljan i en stor panna och fräs salami, vitlök, fänkålsfrön, fänkålsskivor och chilipeppar i 3-4 minuter under omrörning. Häll på burktomaterna och dela dem med en gaffel. Tillsätt grönsaksbuljong och det gröna från fänkålen. Smaksätt med salt, peppar och lite socker och låt koka under medelvärme i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.