Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasåsbuffé - Tonfisksås

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Passar på en buffé med olika pastasåser då receptet är till 12 bufféportioner, äter man det som ensamrätt blir det ca 4-6 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök och pepparfrukt i olivolja i het stekpanna under omrörning. Tillsätt tomater, persilja, väl avrunnen tonfisk, kapris, kaprisspad och grönsaksbuljong.
  2. Smaka av med citron, salt, peppar och chiliflakes och låt koka ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.