Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med marinerade kikärtor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabblagad, nyttig och billig maträtt. Perfekt att ha med i lunchlådan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att marinera kikärtorna, detta bör helst göras dagen innan så att kikärtorna hinner ta upp smakerna ordentligt. Rör ihop marinaden i en burk med lock. Tillsätt kikärtorna och blanda ihop det hela. Låt vila i kylskåp, gärna över natten.
  2. Koka pastan.
  3. Strimla sallad, skär tomater och gurka i tärningar. Hacka rödlöken. Skär fetaosten i bitar ifall du har köpt en hel bit.
  4. Skölj pastan med kallt vatten och blanda ihop. Till sist blandar du i kikärtorna och marinaden som också fungerar som dressing.
  5. Servera med en bit gott bröd och gärna en knippe färsk basilika på toppen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mimmi1983 2 maj 2010

    super gott och sommrigt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.