Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasoppa med kesofyllda dubbelmackor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tag gärna keso med lite smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär morötterna i strimlor. Fräs morötterna i 1 msk olja. Häll på 1 ½ liter vatten och smula i buljongtärningarna. krydda med salt och peppar och gärna gurkmeja.
  2. Låt soppan koka under lock 10 minuter. Blanda i makaroner och koka ytterligare 3 minuter. Blanda gärna ner lite finhackade örter te x smörgåskrasse, persilja eller gräslök.
  3. Fördela keson på hälften av brödskivorna. Lägg på reset av bröden och tryck ihop. Grädda eller stek dubbelmackorna i 1 msk flytande margarin i en smörgåsgrill,våffeljärn eller i stekpanna. Skär dbbelmsckorna i trekanter.
  4. Servera soppan med dubbelmackorna till. bjud på en frukt, t ex banan som dessert.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.