- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
God gratäng som de flesta gillar!
Går bra att förbereda!
Instruktioner
- Så här gör du:
Stek löken i 2 msk olja tills den börjar få färg. Tillsätt paprika och fortsätt steka en kort stund. Lägg blandningen i en gryta.
Bryn köttfärsen i resten av oljan. Rör köttfärsen i lök/paprikablandningen och tillsätt övriga ingredienser till såsen.
Koka upp såsen och låt sjuda 10 minuter.
Koka pastan enligt anvisningen på påsen.
Rör ihop ingredienserna till täcket.
Varva rätten i en ugnsäker form enligt följande:
köttfärssås - pasta - ost - köttfärssås - pasta - ost - köttfärssås - pasta - täcke - ost.
Sätt i mitten av ugnen och grädda vid 200 grader i ca 30 minuter tills osten har fått fin färg.
- Serveras med en fräsch sallad.
Publicerat den
25 januari 2011
Skriv kommentar