Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasticcio

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God gratäng som de flesta gillar! Går bra att förbereda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Så här gör du: Stek löken i 2 msk olja tills den börjar få färg. Tillsätt paprika och fortsätt steka en kort stund. Lägg blandningen i en gryta. Bryn köttfärsen i resten av oljan. Rör köttfärsen i lök/paprikablandningen och tillsätt övriga ingredienser till såsen. Koka upp såsen och låt sjuda 10 minuter. Koka pastan enligt anvisningen på påsen. Rör ihop ingredienserna till täcket. Varva rätten i en ugnsäker form enligt följande: köttfärssås - pasta - ost - köttfärssås - pasta - ost - köttfärssås - pasta - täcke - ost. Sätt i mitten av ugnen och grädda vid 200 grader i ca 30 minuter tills osten har fått fin färg.
  2. Serveras med en fräsch sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.