Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastramigös

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Åh, jag som älskar pastrami skinka, nu kan jag göra egen pastrami fisk också. Kryddblandningen går säkert bra att rubba in i annan fisk sort än gös.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Blanda pepparmix, stött rosépeppar, paprikapulver, salt och brun farin.
  3. Krydda gösfiléerna med pepparblandningen, och stek i panna tills de fått fin färg. Ställ filéerna i ugnen i ca 5 minuter.
  4. Servera med kokt potatis och en god valfri sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.