Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastramikryddad fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Supergod på buffé till exempel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Pensla fläskfilén med liquid smoke. Blanda pepparmixen och saltet. Rulla fläskfilén i kryddblandningen.
  2. Bryn den runt om i smör i en stekpanna, lägg över i en ugnssäker form. Stek i 60 minuter eller tills innertempen är 68 grader.
  3. Ta ut filén och pensla med mango chutney. Låt vila ca 30 minuter innan den skärs i tunna skivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sockertroll1 13 april 2010

    Jätte gott. Mycket smak, man kan använda hel benfri kotlettrad som ett billigare alternativ. Perfekt till en buffé

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.