Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpaté à la "Kustens pärla"

 
Skriv ut

En enkel men välsmakande paté som serveras med läcker kall sås. Lämplig som bufférätt. Hämtad från Winlunds fjärde kokbok.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör fisk och crabsticks i matberedare. Blanda ner äggen, den ovispade grädden, dillen, salt och peppar i det finfördelade fiskköttet. Blanda väl!
  2. Häll smeten i en väl smord avlång ugnsform. Koka i vattenbad (170-200 grader) c:a 1 1/4 timme.
  3. Låt svalna. Stjälp upp. Garnera med räkor, citronskivor och dillkvistar.
  4. Serveras kall. Såsen: Blanda all såsingredienserna väl och låt stå en stund innan servering för att "dra".
  5. Servera i såssnipa vid sidan av patén

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.