Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Patates ve hellim mucveri - plättar med potatis och halloumi

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Kombinationen potatis och halloumiost ger de krispiga turkiska plättarna en fin sälta. Servera direkt annars blir plättarna sega.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen. Grovriv potatis och halloumi. Blanda i örter och mjöl. Vispa äggen lätt och blanda ner potatisblandningen. Krydda med salt och peppar.
  2. Stek plättar av smeten i olja i en stekpanna, 2-3 minuter per sida. Låt rinna av på hushållspapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.