Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad paté

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Underbart god.

Ingredienser

Instruktioner

1. Kör levern i mixer. Eller mosa leverpastejen. 2. skala och finhacka löken. 3. Blanda köttfärs, lever(eller pastej), lök, salt, peppar, timjan, persilja, vitlök, mjöl, ägg, vin och grädde. Rör färsen smidig. 4. Häll hälften av färsen i en avlång ungsfast form(brödform är bra), som rymmer cirka 1½ liter. 5. Lägg champinjonerna eller oliverna i en sträng på mitten. häll på resten av färsen. 6. Grädda i ugnen vid 200 grader i cirka 1 timme. 7. Ta ut patén och låt den kallna. Severa i skivor med t.ex. cumberlandsås eller lök marmelad och pickles.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • charlotteskogh 20 december 2010

    En mycket enkel paté att göra och dessutom god! Rekommenderas varmt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.