Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pate a´la Bertil

 
Skriv ut

Gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklinglevern. Blanda färsen med mjöl, grädde,kryddor och äggulor. Vispa äggvitorna och tillsätt i färsen.
  2. Smörj en avlång form. Bred först ett lager färs, lägg på kycklinglever, sedan färs igen. Strö över oliver och till sist färs. Lägg bacon i ett rutmönster på färsen. Lägg på folie.
  3. Grädda i ugn (gärna i vattenbad) i ca 1 timme i 200 gr.
  4. Servera cumberlandsås och små inlagda gurkor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.