Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paul McCartney's penne med broccoli, mascarpone och gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Helt ok att äta vegetariskt när det smakar såhär!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Rosta hasselnötterna i en torr och het stekpanna. Lägg dem i en handduk och gnugga tills skalet lossnar. Grovhacka nötterna
  3. Skär broccolin i buketter. Koka 4-5 minuter i lättsaltat vatten. Häll av.
  4. Koka upp mascarpone, gorgonzola, crème fraiche, vinäger, vin eller citronjuice i en stor stekpanna. Tillsätt broccoli och pasta, blanda runt. Strö över kapris, oliver och nötter.
  5. Mal över svartpeppar och servera genast..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.