- Serverar: 10 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Av frukt och bär är det enkelt att göra en
riktigt läcker dessert. Maräng tårtan med kiwi
och jordgubbar, eller vad som finns hemma.
Instruktioner
- Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt socker och vispa lite till. Sikta över majsstärkelse och tillsätt vinäger. Blanda försiktigt.
- Rita en cirkel på ett bakpapper, ca 22 cm i diameter,
och lägg papperet på en plåt. Bred ut marängensmeten i cirkeln.
- Grädda mitt i ugnen 125 grader 1 timma och 30 minuter.
- Låt pavlovan svalna något och dra sedan bort papperet. Låt svalna helt.
- Blanda yoghurt, lemon curd och florsocker i en bunke. Ställ yoghurtblandningen kallt tills det är dags att lägga ihop tårtan.
- Halvera jordgubbarna och skiva kiwi. Bred yoghurtblandningen på pavlovan. Garnera med jordgubbar och kiwi.
Publicerat den
5 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar