Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peach Melba-sylt

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En klassisk sylt, god till glass och våfflor. Prova ett sött muscatvin till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och skär persikorna i bitar. Lägg dem i en kastrull med hallon och vatten. Koka under lock 5-10 minuter.
  2. Häll i sockret, rör om och sjud ytterligare 5-10 minuter utan lock. Skumma väl.
  3. Tillsätt eventuellt grovhackade valnötter.
  4. Skölj ur burkarna med hett vatten och häll i den varma sylten. Sätt på locken och låt kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.