Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peach Melba paj

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 6-7 portioner
Skriv ut

Underbart god paj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smält smöret. Blanda med socker, mjöl och bakpulver. Tryck ut degen i en pajform.
  3. Hacka persikorna och lägg i en skål ihop med hallonen. Blanda de andra ingredienserna till fyllningen. Rör ner persikorna och hallonen i smeten. Häll det i pajformen. Grädda i ca 50 minuter. Låt svalna.
  4. Servera med vaniljvisp.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • monicadanell 14 mars 2010

    Farligt god ville bara ha mera en 5 poäng

  • aemelieh 28 juli 2010

    Jag bjöd mina amerikanska vänner på den här pajen och det var en succé! Jag serverade vaniljglass till.

  • sanni 14 augusti 2010

    Underbar paj! Somrig och fräsch, inte för söt men ändå jättegod. Alla gav den högsta betyg och en sa till och med att det var den bästa paj hon ätit :-)

  • SDMaya 15 augusti 2010

    Vad kul, detta är en av mina personliga favoriter, gillar att den är lätt att göra och att man kan äta den kall :)

  • ah 31 mars 2011

    Helt ljuvlig paj jag hade dock inga persikor hemma så jag tog blåbär istället men det passa oxå jättebra ihop med hallonen

  • Marita 28 april 2012

    Vilken god paj, en riktig fullpoängare. Tack för ett mycket bra recept!

  • evwid 24 juli 2012

    Verkligen en jättegod och somrig paj!

  • saxa 13 juli 2016

    Mycket god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.