Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pebbernødder, Danska Pepparnötter

 
  • Serverar: 100 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

När jag flyttade till Skåne blev dessa snabbt en favorit till den varma glöggen framför brasan i adventstid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna Blanda i ägg och grädde.. Forma till en deg och rulla ut i fingertjocka längder Dela degen i ca 100 bitar. Trilla små bollar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt
  2. Grädda 10 min 225 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.