Läckra köttbullar med en god medelhavssmak av citron och pecorino. Köttbullarna kan lagas i förväg - de är lika goda dagen efter!
Instruktioner
- Lägg färsen, löken, vitlöken, det rivna citronskalet, hälften av dillen samt pecorinon i en skål, blanda och salta och peppra. Provstek en bit av färsen för att kolla kryddningen. Rulla till små fina köttbullar ca 40 st. Stek köttbullarna i lite olja tills de blivit gyllenbruna.
- Koka under tiden risonin enligt anvisning på förpackningen. Ringla lite olivolja över risonin och tillsätt citronsaft. Salta och peppra. Blanda ihop ingredienserna till dressingen, salta och peppra.
- Häll pastan i en serveringsskål och lägg köttbullarna ovanpå, ringla över dressingen och garnera med rucola.
Publicerat den
30 augusti 2015
Liknande recept
Skriv kommentar