Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pecorinolax med sötpotatismos och vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergott och enkelt GI-recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö lite pecorino eller parmesan över laxfiléerna och in med dem i ugnen på 150 grader i cirka 15-20 minuter.
  2. Skala sötpotatis och skär i mindre bitar koka den tills den är mjuk. Häll av vattnet och mixa med mixerstav. Salta, peppra och häll i lite saft från en citron. Blanda ner crème fraiche.
  3. Vitkålen skärs i smala strimlor, häll på olja, vinäger, salt och peppar. Ta ut laxen när den är färdig och servera med vitkålen och sötpotatismosen. KLART!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.