Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pelles lchf legymsallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna legymsallad komponerade maken med "vanlig" legymsallad som förebild (som dock inte fukar för oss att äta nu när vi bytt till lchf kost). Jättegod till kött såväl kallt som varmt.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden och blanda i majonnäsen. Hacka den ”urkärnade” gurkan, rädisorna och purjolöken. Blanda allt, ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Anna3barn 4 augusti 2010

    Jättegod sallad. Gjorde halva satsen och den räckte lagom till 2 personer.

  • emseli 18 juli 2012

    jag hade inte alla ingredienser hemma (rädisor och purjolök) men salladen blev supergod iallafall! detta ska göras fler gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.