Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne antipasto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvliga smaker av grillad zucchini, aubergine och soltorkade tomater gör det här till en oförglömlig pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela auberginen på längden och skiva den. Skär zucchinin i tunna skivor på diagonalen. Hetta upp en teflongrillpanna på medelvärme.
  2. Pensla auberginen och zucchinin med 1 msk av oljan och grilla dem i pannan två minuter på varje sida tills gyllene och mjuka. Lägg aubergine- och zucchiniskivorna och soltorkade tomater i en stor skål.
  3. Grilla salamiskivorna cirka en minut på varje sida tills de börjar bli9 krispiga och blanda dem med grönsakerna i skålen.
  4. Lägg pastan i kokande saltat vatten och låt koka 8-10 minuter tills al dente. Låt rinna av väl och blanda ner pastan med grönsakerna i skålen.
  5. Tillsätt ruccola, resten av oljan och parmesanost och blanda väl. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.