Ljuvliga smaker av grillad zucchini, aubergine och soltorkade tomater gör det här till en oförglömlig pastarätt.
Instruktioner
- Dela auberginen på längden och skiva den. Skär zucchinin i tunna skivor på diagonalen. Hetta upp en teflongrillpanna på medelvärme.
- Pensla auberginen och zucchinin med 1 msk av oljan och grilla dem i pannan två minuter på varje sida tills gyllene och mjuka. Lägg aubergine- och zucchiniskivorna och soltorkade tomater i en stor skål.
- Grilla salamiskivorna cirka en minut på varje sida tills de börjar bli9 krispiga och blanda dem med grönsakerna i skålen.
- Lägg pastan i kokande saltat vatten och låt koka 8-10 minuter tills al dente. Låt rinna av väl och blanda ner pastan med grönsakerna i skålen.
- Tillsätt ruccola, resten av oljan och parmesanost och blanda väl. Servera genast.
Publicerat den
25 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar