Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne med bacon och kanel

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt, gott, enkelt och väldigt smidigt de dagar fantasin tryter

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan efter anvisningarna på paketen. Klipp baconen i mindre bitar och stek snabbt på hög värme, krydda lätt med svartpeppar och en liten gnutta kanel. Blanda ihop pastan med crème fraichen, häll en liten gnutta svartpeppar på. Blanda ner den stekta baconen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annalds 23 juni 2011

    Tack för maten! Hehe, det var jättegott och enkelt! :)

  • Fiona 24 juni 2011

    Lättlagat med nya smakkombinationer är alltid trevligt! Att blanda kanel i baconet tror jag inte så många kommit på att göra :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.