Färska räkor i en het tomat- och örtsås kan väl ingen motstå?
Instruktioner
- Skala och hacka löken grovt. Skala och hacka vitlöken fint. Hacka tomaterna grovt och blanda ner vitlöken.
- Hetta upp oljan på medelvärme och fräs den gula löken. Tillsätt tomaterna och vitlöken. Salta och fräs ytterligare 5 minuter. Blanda ner senap, peppar, buljong och vin. Sjud upp och låt sjuda i 10 minuter tills såsen har reducerats och tjocknat.
- Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg pastan i vattnet och låt den koka enligt förpackningens anvisningar. Låt pastan rinna av väl.
- Tillsätt räkorna till såsen och värm upp dem i cirka 1 minut. Tillsätt pastan, blanda väl och låt allt bli genomvarmt. Lägg upp på tallrikar och strö över svartpeppar. Servera genast.
Publicerat den
12 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar