Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne prosciutto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Perfekt buffé mat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i saltat vatten. Dela parman i lite mindre bitar. Om man inte gillar parma som den är kan man värma pannan och vända skinkan hastigt i pannan (typ 30 sek), den får då en annan konsistens o smak.
  2. Stek haricots vertsen och tomaterna i lite smör eller olja och riven/hackad vitlök. Stek ett tag tills tomaterna börjar bli mjuka. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Lägg upp pastan och lägg upp blandningen ovanpå. Strö på osten. Fördela parmaskinkan över. Toppa ev med kalamataoliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.