Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne rigate med strimlad oxfilé och valnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel pasta möter saftig oxfilé i krämig sås med valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär ½ cm tjocka bitar. Bryn smöret, stek oxfilén på hög värme tills den fått fin yta, ca 2 minuter. Salta och sänk värmen. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda ner zucchini och valnötter i stekpanna. stek tills zucchinin fått fin färg. Häll på grädde och låt sjuda ca 5 minuter. Dela tomaterna i 2-3 cm stora bitar och lägg i såsen, blanda ihop.
  3. Blanda pastan med såsen och garnera med parmesan och valnötter. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.