Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbakad 5:2 kyckling med gröna blad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Cirka 169 kalorier Det finns mängder av pepparsorter som du kan välja att krydda kycklingen med! svartpeppar, vitpeppar och grönpeppar rosé-, krydd- och sichuanpeppar chilipeppar, på hela skalan från paprika till bhut jolokia som är den hittills starkaste chilipepparn

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 160 grader Krydda kycklingen med svartpeppar och salt, även cayenne peppar är gott och nyttigt, krydda efter egen smak Lägg 5:2 kycklingen i en form, sätt i stektermometern och tillaga tills den når 72 grader rakt igenom Skär upp grönsakerna i fina bitar och täck tallriken med denna härliga antioxidantrika 5:2 måltid När kycklingen är klar är måltiden redo att serveras och avnjutas

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.