Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakpaj med krusbär

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Smakerna passade utmärkt ihop, gifte sig verkligen, för att använda ett slitet uttryck.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj, snoppa och dela krusbären i två delar. Lägg dessa i eldfast form och strö över potatismjölet. Strö därefter över pepparkakmixen och ringla till sist över smör/rapsoljan.
  2. Grädda i ca 20 minuter.
  3. Servera med vaniljglass, vaniljsås eller vaniljvisp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.