Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaks cheescake

 
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Helt underbar god cheescake, kan äta en hel form själv. Pröva så får ni se!!! Perfekt till jul, men går naturligtvis att avsmakas när som helst.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Krossa pepparkakorna, blanda dessa två. Häll i en rund form, med avtagbar kant. Grädda 8-10 min 175 grader. Smält den vita chokladen över ett vattenbad. Blanda ost, kesella och socker. Rör ned den via chokladen, lite åt gången. Krossa den mörka chokladen och häll sedan den i smeten. Smeten ska toppas på pepparkakan, och stå i frys/kyl i minst 4 timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.