Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksbiscotti

 
Skriv ut

Pepparkaksbiscotti

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa socker och smör poröst. Tillsätt äggen ett i taget under vispning. Blanda bakpulver och pepparkakskryddor med mjölet. Tillsätt mjölblandningen, hackad mandel i äggblandningen.
  2. Baka ut som ett bröd på en plåt. Grädda i 180°C, 20 minuter. Låt svalna något och skiva tunt. Lägg skivorna på en plåt och torka i ugn, 100°C ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.