Denna deg är himmelskt god både när den är kall och bara äta som deg. Det blir många pepparkakor av den.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mycket bra deg både till hus och kakor och jättegod var den också. Tack!
Ska det vara mörk eller ljus sirap?
Jag har aldrig gjort egen pepparkaksdeg förut och detta receptet lät ju fantastiskt, men det känns som om det saknas lite text! Beskrivningen börjar ju "mitt i " så att säga. Är det bara att blanda?
Saknar en del av hur man blandar allt. Har aldrig gjort egen deg själv o din text börjar "mitt i" som någon tidigare skrev. Är de bara att blanda allt eller hur funkar de?
Jag har nog missat att skriva att man blandar alla ingredienser förutom grädden och bikarbonaten för de vispar man i efter man gjort med grädden som det står och med bikarbonaten som det står att man ska göra med den. Sen är det bara att låta degen vila över natten och baka dagen efter, men denna deg klarar av att stå flera dagar så att orkar man inte baka ut allt samma dag så spara deg och baka en annan dag. Lycka till