Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Pepparkaksmuffins blir riktigt syrliga och goda med lingon i sig. Vaniljkesella på toppen gör dem väldigt spännande.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Ställ 15 muffinsformar på en plåt. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem i smeten. Rör i vispgrädden. Blanda lingonen med 1 msk vetemjöl och vänd ner dem i smeten. Häll smeten i formarna. Grädda cirka 15 minuter, känn med en provsticka att de är genomgräddade. Låt muffinsen kallna. Lägg på en klick kesella som blandats med lite vaniljsocker (smaka av)och några lingon på muffinsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.