Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksrullade ostbollar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Nyskapande på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Skala bort det vita på getosten. Mixa osten med cremefraiche, smaka av med lite honung och timjan. Rulla smeten till små bollar. Krossa pepparkakorna i mortel eller mixer. Så här långt kan du förbereda. Förvara bollarna i kylen. När det är dags för servering: Bred ut smulorna på en tallrik och rulla bollarna så de blir hyfsat täckta. Lägg upp på fat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ulrika91 15 oktober 2009

    Jag måste säga, Vilken slump. Häromdagen gjorde jag precis liknande, dock kom jag på det "helt själv". Trodde jag i alla fall. Jag hade dock färskost istället för creme fraiche. Va läskigt. Gott är det i alla fall :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.