Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksrulltårta med citronkräm

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Underbart god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor i en skål. Rör försiktigt ner det i äggblandningen tillsammans med sirap och vatten.
  2. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Bred ut smeten till ett jämnt lager. Grädda kakan i 250º cirka 5-10 minuter.
  3. Stjälp direkt upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper.
  4. Dra bort papperet som kakan gräddats på och låt svalna.
  5. Vispa grädden hårt och vänd ner lemon curd. Bred ut blandningen på kakan och rulla ihop från ena långsidan. Skär rullen i 2-3 cm tjocka skivor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mafia 10 december 2011

    Så himla smarrig !

  • dolores 9 februari 2012

    Håller med smarrig ! Härligt med ordentligt med kryddor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.