Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakstryfflar

 
Skriv ut

En enkelt recept på egna pepparkakstryfflar

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att koka upp grädden. 2. Tillsätt malen kanel, ingefära och krossad kryddnejlika. 3. Häll sedan ned honung. och ljus sirap. 4. Under tiden det kokar så hackar ni chokladen. 5. Rör samman samtliga ingredienser. 6. Dra av från plattan och blanda ned smör (rumstempererat smör) 7. Om chokladen är påväg att spricka kan ni tillsätta kall grädde. 8. Låt svalna och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.