Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkyckling med ugnsrostad potatis och wokgrönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt, riktigt god rätt som är både lätt att tillreda och går fort. En given favorit i vårt hem och bland våra vänner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman allt utom kycklingen. Salta & stek kycklingfiléerna i en panna. När kycklingen är nästan klar, tillsätt chilisåsblandningen, låt puttra 2 minuter. Vänd filéerna ett par gånger så att såsen täcker.
  2. Klyfta potatisen och tillsätt en påse wokgrönsaker. Häll lite olivolja över och lite flingsalt. Rosta i ugnen i 200 grader cirka 20 minuter. Servera kycklingen med ugnspotatisen och en klick naturell yoghurt med hackad mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.