Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsfylld biff med gräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttskivorna på en skärbräda. Blanda pepparrot, senap, kapris, vitlök, socker, salt och peppar i en skål. Lägg en klick av pepparrotsröran på köttskivorna. Vik ihop och fäst med en tandpetare. Stek köttet i margarin i en stekpanna. Salta och peppra.
  2. Lägg köttet åt sidan. Häll vattnet i stekpannan. Rör med en visp. Häll skyn i en kastrull. Tillsätt crème fraiche, mjöl och kalvfond. Låt såsen koka under omrörning i 5 minuter.
  3. Servera med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.