Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotslax Pepparrotslax Pepparrotslax
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Laxfilé och wokgrönsaker i sås med smak av pepparrot serverade med kokt fullkornsris.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg de otinade wokgrönsakerna i botten på en ugnsform. Peppra fisken med lite citronpeppar och lägg den ovanpå. Blanda pepparrot, grädde, vatten och fond. Häll det över fisken och grönsakerna. Strö över salt. Stek mitt i ugnen i 225 grader i 20-25 minuter. Servera med kokt ris (för lågt GI- en liten portion fullkornsris). Potatis passar också bra till denna goda fiskrätt.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • maggan62 24 februari 2009

    Mycket gott och lättlagat.

  • Sanjer 12 februari 2011

    Håller med! Jätteenkelt och gott recept som jag absolut kommer att göra igen!

  • wertyq 1 juli 2012

    Väldigt gott recept och enkelt dessutom. Istället för wokgrönsakerna hade jag i djupfryst brocoli, blomkål och morot och det blev supergott. En femma i betyg !

  • dag6 28 mars 2014

    Mycket gott, Tack för receptet. Det bli fler gånger vi kommer att göra det. Det blir en femma. Från trollmor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.