Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotspannacotta med lax

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En spännande liten smårätt som överraskar gästerna.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten 10 minuter. Koka upp 1 dl av vispgrädden, ta från plattan. Krama ur gelatinbladen och vispa ner i den varma grädden. Vispa resten av grädden. Tillsätt färskost och den varma grädden och vispa så att allt blandar sig. Rör i grovt riven pepparrot och häll upp i portionsglas. Ställ kallt i minst 3 timmar. Hacka lax och gräslök och blanda samman. Toppa pannacottan med laxröran och dekorera med lite citron vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.