Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klassisk pepparsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Klassiskt pepparsås vispad med omsorg, då blir den som bäst! Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken smått, smått, smått och fräs i stekpanna i smöret tills löken blivit mjuk. Mortla rosé och grönpeppar och häll i. Låt allt få fräsa ihop en stund.
  2. Häll på vatten och kalvfonden, låt koka upp. Tillsätt resten av ingredienserna och låt det småputtra någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  3. Serveringstips! Gott till är kokt potatis, wallenbergare eller en bit stekt oxfilé, en god grönsallad och svartvinbärsgelé.
  4. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.