Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparsås med whisky

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittade det här receptet när jag letade roliga såser som kan förgylla en tråkig köttbit. För ett såsmonster som mig funkar det lika bra med bara potatis och lite sallad till eller som soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken och vitpepparn i ca 1 msk smör ett par minuter utan att den får färg. Fyll på med vin, whisky, soja och grönsaksbuljong. Koka ihop till hälften. Tillsätt crème fraiche och koka ytterligare i 2-3 minuter. Smaka av med salt och vispa i ca 1 msk kallt smör som avrundning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.