Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparstek i whiskygräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa ner svartpepparkornen i köttet så att det täcks.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och lägg i köttet.
  3. Lyft upp köttet och håll det varmt. Häll av oljan
  4. Blanda grädde, buljong, whisky och eventuellt köttsaft i en skål och häll blandningen i stek- pannan. Värm under omrörning och häll sedan såsen över köttet.
  5. Servera genast tillsammans med grönsaker efter säsong

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.