Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepprig laxfilé med keso och örtris

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

332 kcal Mängd: Kolhydrat 25 g | Protein 27 g | Fett 13 g | Fiber 1,9 g Energiprocent: Kolhydrat 30 E% | Protein 33 E% | Fett 36 E% | Fiber 1 E%

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt paketet och blanda i örterna när riset nästan är klart. Baka av laxen i ugnen på 160 grader i ca 12-15 min med lite peppar samt pressad citron på. Garnera med lite sallad, tomat samt en citronklyfta och keso.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.